Η εταιρική διαδρομή της ErgoHelix

Ιστορική διαδρομή

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρική διαδρομή της ErgoHelix ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του ’70 με εμπορία βιδών, εξαρτημάτων αλουμινίου και ειδών στερέωσης, λίγα χρόνια αργότερα προχώρησε στην επέκταση της γκάμας με είδη κιγκαλερίας, στεγανωτικά και εργαλεία χειρός για τεχνίτες.

Η προϊοντική στρατηγική βασίζεται στην προσφορά Premium αλλά και Value for money προϊόντων που καλύπτουν σε όλο και μεγαλύτερο εύρος και βάθος τις ανάγκες των πελατών.

Στη φάση αυτή η προϊοντική γκάμα επεκτείνεται με αποκλειστικές συνεργασίες με σημαντικούς οίκους του εξωτερικού δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον τεχνίτη και τον ιδιώτη που ασχολείται με to DIY.
Τη γκάμα αυτή προϊόντων η ErgoHelix την προσφέρει μέσα από συνεργασία με το δίκτυο των καταστημάτων ειδών κιγκαλερίας και των Χρωματοπωλείων.

Ταυτόχρονα η ErgoHelix επεκτείνει συνεχώς το πελατολόγιό της σε νέες περιοχές της Ελλάδας όπως η Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Στο πλαίσιο της ανάπτυξης αυτής έχει δημιουργήσει συνεργασίες και με ηγετικές αλυσίδες καταστημάτων όπως η ΚΑΥΚΑΣ και το Leroy Merlin που δίνουν μια ακόμη δυναμική ανάπτυξης.

Η συνεχής διερεύνηση των αναγκών των πελατών μας και η αναζήτηση προϊόντων που καλύπτουν τις ανάγκες αυτές στην διεθνή αγορά, είναι η κινητήρια δύναμη της ErgoHelix, που με νέες εγκαταστάσεις Αποθήκευσης και Διανομής (2.5000 τμ) συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία.

Η εταιρική διαδρομή της ErgoHelix

Το όνομα μας…

ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Τα δύο συνθετικά του ονόματος ErgoHelix σηματοδοτούν τη φύση και την κατεύθυνσή της εταιρείας μας.

Το πρώτο συνθετικό προσδιορίζει τον στόχο μας. Απευθυνόμαστε σε ανθρώπους που παράγουν έργο με την εργασία τους χρησιμοποιώντας εργαλεία. Το έργο αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί απαιτεί υποδομή και τεχνογνωσία, πράγματα που η σημερινή ErgoHelix έχει στο DNA της.

Το δεύτερο συνθετικό το “helix”, η γνωστή μας έλικα, έχει δύο συμπληρωματικές λειτουργίες που απαιτείται να συνυπάρχουν στην επιχειρηματικότητα, τη διείσδυση και την πρόοδο.

Ελικοειδές είναι το σχήμα της βίδας που περιστρεφόμενη διεισδύει και στηρίζει αλλά και περιστρεφόμενη ως προπέλα πλοίου ή αεροπλάνου, δίνει κίνηση που μπορεί να είναι (ανάλογα με τη φορά περιστροφής) προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, παρέχοντας έτσι ευελιξία στην αντιμετώπιση της πολυπλοκότητας.

Στα χαρακτηριστικά μας αυτά στηριζόμαστε και αυτά υπηρετούμε παρέχοντας στους πελάτες μας στήριξη και ανάπτυξη.

Η εταιρική διαδρομή της ErgoHelix

Στόχος της ErgoHelix…

ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Στρατηγικός στόχος της ErgoHelix δεν είναι να είναι ένας ακόμη εισαγωγέας, αλλά να γίνει ο συνδετικός κρίκος δυναμικών παραγωγών και διανομέων της διεθνούς αγοράς με δυναμικά Τεχνικά Καταστήματα της εγχώριας, προσφέροντας value for money λύσεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Μέσα από συνεργασίες με

  • Καθιερωμένα εμπορικά σήματα, όπως ή Sika/Everbuild και η Elastotet
  • Νέες και καινοτόμες εταιρείες όπως η Q20oil και η ΥΑΤΟ
  • Προϊόντα εταιρικής ετικέτας όπως οι ηλεκτροσυγκολλήσεις HelixPower και οι βίδες Flash & HelixFast

Με τον τρόπο αυτό έχουμε οικοδομήσει ένα ισχυρό προϊοντικό μείγμα που διαρκώς εξελίσσεται για την κάλυψη των τεχνικών αναγκών.

Η εταιρική διαδρομή της ErgoHelix

Αναζητούμε μια ολοκληρωμένη προϊοντική πρόταση…

ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

Το σχετικά περιορισμένο μέγεθος της ελληνικής αγοράς σε συνδυασμό με τον τεράστιο αριθμό σημείων πώλησης με τον οποίο είναι οργανωμένη δημιουργούν αυξημένα κόστη για τους τελικούς καταναλωτές.

Αναζητούμε στο εξωτερικό αλλά και στην ελληνική αγορά -όπου αυτό είναι εφικτό – προμηθευτές και παραγωγούς premium αλλά ταυτόχρονα value for money τεχνικών προϊόντων (εργαλείων, βιδών, εξαρτημάτων) και μέσα από αποκλειστικές κυρίως συνεργασίες δημιουργούμε μια ολοκληρωμένη προϊοντική πρόταση για το τεχνίτη αλλά και τον ιδιώτη που ασχολείται με το DIY.

Τα προϊόντα αυτά η ErgoHelix τα προσφέρει στον τεχνικό κόσμο αποκλειστικά μέσω Τεχνικών Καταστημάτων: Χρωματοπωλείων – Οικοδομικών & Μονωτικών ειδών – Βιομηχανικού & Ηλεκτρολογικού υλικού – Αγροτικών ειδών κλπ.